IJshockey beelden

8 Artikel(en)

 • Beker IJshockey 1

  Beker IJshockey is een leuke beker speciaal voor uw IJshockey kampioen of evenement. Beker IJshockey heeft een hoogte van 12 cm. Ondanks de lage prijs wordt beker ijshockey geleverd inclusief een gratis sportafslag en gravure.
  Een voorbeeld van de verschillende sportafslagen vindt u aan de linkerkant en voegt u eenvoudig hieronder toe aan uw bestelling.
  De gravure komt op de voet van Beker IJshockey. meer informatie
 • Beker IJshockey 2

  Beker IJshockey 2 is een leuke beker om te geven en om te krijgen. Beker IJshockey 2 is een zilveren kunststof beker met bovenin een zwarte puck. Ondanks deze lage prijs wordt ook Beker IJshockey 2 geleverd inclusief een gratis gravure. De gravure komt op de voet van de beker. Beker IJshockey 2 is verkrijgbaar in drie hoogtes van 26cm t/m 29cm. Hieronder voegt u de graveertekst toe aan uw bestelling.

  meer informatie
 • Beker IJshockey 3

  Beker IJshockey 3 is een leuke standaard voor uw ijshockey evenement of kampioen. Beker IJshockey is een kunststof standaard met een afbeelding van ijshocleyschaatsen en een puck. Beker IJshockey is grijs met goudkleurige accenten. Beker IJshockey is verkrijgbaar in drie maten.Ondanks deze lage prijs wordt Beker IJshockey geleverd inclusief een gratis gravure. De gravure wordt op de voet van de beker bevestigd.

  Hieronder kunt u aangeven in welke maat u Beker IJshockey 3 wenst te ontvangen en uw graveertekst toevoegen.

  meer informatie
 • Beker IJshockey 4

  Beker IJshockey 4 is een leuke standaard voor uw ijshockey evenement of kampioen. Beker IJshockey 4 is een resin standaard met een afbeelding van ijshockeyschaatsen en een puck. Beker IJshockey 4 is grijs met goudkleurige accenten. Beker IJshockey 4 is verkrijgbaar in drie maten.Ondanks deze lage prijs wordt Beker IJshockey geleverd inclusief een gratis gravure. De gravure wordt op de voet van de beker bevestigd.

  Hieronder kunt u aangeven in welke maat u Beker IJshockey 4 wenst te ontvangen en uw graveertekst toevoegen.

  meer informatie
 • Beker IJshockey 5

  Beker IJshockey 5 is een leuke standaard voor uw ijshockey evenement of kampioen. Beker IJshockey 5 is een gipsen standaard met een afbeelding van ijshockeysticks, helmen en een puck. Beker IJshockey 5 is grijs met goudkleurige accenten. Beker IJshockey 5 is verkrijgbaar in drie maten.Ondanks deze lage prijs wordt Beker IJshockey geleverd inclusief een gratis gravure. De gravure wordt op de voet van de beker bevestigd.

  Hieronder kunt u aangeven in welke maat u Beker IJshockey 5 wenst te ontvangen en uw graveertekst toevoegen.

  meer informatie
 • Beker IJshockey 6

  Beker IJshockey 6 is een beker die speciaal voor uw IJshockey evenement gebruikt kan worden of om uw eigen IJshockey kampioen in het zonnetje te zetten.Beker IJshockey 6 is een aparte zilverkleurige kunststof beker met een zwart marmeren voet. Op beker IJshockey 6 staat een zilverkleurig kunststof topstuk met een IJshockey figuur. Beker IJshockey 6 is verkrijgbaar in drie hoogtes. Beker IJshockey 6 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt op de voet van de beker bevestigd.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 28 CM €10.25
  2 29 CM € 10.50
  3 30 CM € 10.75

   

   

   

   

   Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker IJshockey 6 samen.

  meer informatie
 • Beker IJshockey 7

  Beker IJshockey 7 is een beker die speciaal voor uw ijshockey evenement gebruikt kan worden of om uw eigen ijshockey kampioen in het zonnetje te zetten.Beker IJshockey 7 is een aparte grijs met goudkleurige kunststof beker met een zwart marmeren voet. Op beker IJshockey 7 staat een grijs met goudkleurig kunststof topstuk met een ijshockey figuur. Beker IJshockey 7 is verkrijgbaar in drie hoogtes. Beker IJshockey 7 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt op de voet van de beker bevestigd.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 28 CM € 9.95
  2 29 CM € 10.25
  3 30 CM € 10.65

   

   

   

   

  Hieronder kunt u aangeven in welke maat u Beker IJshockey 7 wenst te ontvangen en kunt u uw graveertekst toevoegen.

  meer informatie
 • Beker IJshockey 8

  Beker IJshockey 8 is een beker die speciaal voor uw ijshockey evenement gebruikt kan worden of om uw eigen ijshockey kampioen in het zonnetje te zetten.Beker IJshockey 8 is een aparte zilverkleurige kunststof beker met een blauw accent en een zwart marmeren voet. Op beker IJshockey 8 staat een zilverkleurig kunststof topstuk met een ijshockey figuur. Beker IJshockey 8 is verkrijgbaar in drie hoogtes. Beker IJshockey 8 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt op de voet van de beker bevestigd.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 32 CM €11.00
  2 33 CM € 11.25
  3 34 CM € 11.50

   

   

   

   

  Hieronder kunt u aangeven in welke maat u Beker IJshockey 8 wenst te ontvangen en kunt u uw graveertekst toevoegen.

  meer informatie

8 Artikel(en)