Tafeltennis beelden

9 Artikel(en)

 • Beker Tafeltennis 1

  Beker Tafeltennis 1 is een mooie, eenvoudige beker voor de tafeltennissport. In het midden van de beker kan een sportafslag toegevoegd worden. Een voorbeeld van de vele verschillende sportafslagen vindt u aan de linkerkant. De sportafslag wordt net als de gravure gratis op de beker gemonteerd.

  Beker Tafeltennis 1 is leverbaar in één hoogte.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 12 CM € 4.10

   

   

   

  Hieronder stelt u eenvoudig en snel uw eigen Beker Tafeltennis 1 samen.

  meer informatie
 • Beker Tafeltennis 2

  Beker Tafeltennis 2 is een kunststof standaard met een gipsen afslag speciaal voor uw tafeltennisevenement en of kampioen. Ondanks deze lage prijs wordt Beker Tafeltennis 2 geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker. De hoogte van deze beker is 13.5 cm.

  Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Tafeltennis 2 samen meer informatie
 • Beker Tafeltennis 3

  Beker Tafeltennis 3 is een gipsen standaard met een tafeltennisafbeelding. Deze degelijke beker kunt u speciaal gebruiken voor uw tafeltennisevenement of als sportprijs. Beker Tafeltennis 3 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 14,5 CM € 8.15
  2 17 CM € 9.98
  3 19,5 CM € 12.98

   

   

   

   

   Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Tafeltennis 3 samen.

  meer informatie
 • Beker Tafeltennis 4

  Beker Tafeltennis 4 heeft een kunststof standaard met een tafeltennisafbeelding. Beker Tafeltennis 4 is grijs met goudkleurige accenten.Deze leuke beker kunt u speciaal gebruiken voor uw tafeltennisevenement of als sportprijs. Beker Tafeltennis 4 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 15,8 CM € 5.45
  2 17.3 CM € 5.90
  3 18.8 CM € 6.50

   

   

   

   

   Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Tafeltennis 4 samen.

  meer informatie
 • Beker Tafeltennis 5

  Beker Tafeltennis 5 is een gipsen beker  Deze degelijke beker kunt u speciaal gebruiken voor uw tafeltennisevenement of als sportprijs. Door de lage prijs wordt Beker Tafeltennis 5 geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker.

  Beker Tafeltennis 5 is leverbaar in drie hoogtes.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 14.5 CM € 7.30
  2 17 CM € 8.85
  3 19.5 CM € 11.55

   

   

   

   

  Hieronder bestelt u gemakkelijk uw eigen Beker Tafeltennis 5.

  meer informatie
 • Beker Tafeltennis 6

  Beker Tafeltennis 6 is een resin standaard met een tafeltennisfiguur. Beker Tafeltennis 6 is verkrijgbaar in drie hoogtes.Deze leuke beker kunt u speciaal gebruiken voor uw tafeltennisevenement of als sportprijs. Beker Tafeltennis 6 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 17 CM € 9.95
  2 19 CM € 11.95
  3 21.5 CM € 12.95

   

   

   

   

   Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Tafeltennis 6 samen.

  meer informatie
 • Beker Tafeltennis 7

  Beker Tafeltennis 7 is een beker die speciaal voor uw tafeltennis evenement gebruikt kan worden of om uw eigen tafeltennis kampioen in het zonnetje te zetten.Beker Tafeltennis 7 is een aparte zilverkleurige kunststof beker met een zwart marmeren voet. Op beker Tafeltennis 7 staat een zilverkleurig kunststof topstuk met een tafeltennis figuur. Beker Tafeltennis 7 is verkrijgbaar in drie hoogtes. Beker Tafeltennis 7 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt op de voet van de beker bevestigd.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 28 CM €10.25
  2 29 CM € 10.50
  3 30 CM € 10.75

   

   

   

   

   Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Tafeltennis 7 samen.

  meer informatie
 • Beker Tafeltennis 8

  Beker Tafeltennis 8 is een beker die speciaal voor uw tafeltennis evenement gebruikt kan worden of om uw eigen tafeltennis kampioen in het zonnetje te zetten.Beker Tafeltennis 8 is een aparte grijs met goudkleurige kunststof beker met een zwart marmeren voet. Op beker Tafeltennis 8 staat een grijs met goudkleurig kunststof topstuk met een tafeltennis figuur. Beker Tafeltennis 8 is verkrijgbaar in drie hoogtes. Beker Tafeltennis 8 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt op de voet van de beker bevestigd.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 28 CM € 9.95
  2 29 CM € 10.25
  3 30 CM € 10.65

   

   

   

   

  Hieronder kunt u aangeven in welke maat u Beker Tafeltennis 8 wenst te ontvangen en kunt u uw graveertekst toevoegen.

  meer informatie
 • Beker Tafeltennis 9

  Beker Tafeltennis 9 is een beker die speciaal voor uw tafeltennis evenement gebruikt kan worden of om uw eigen tafeltennis kampioen in het zonnetje te zetten.Beker Tafeltennis 9 is een aparte zilverkleurige kunststof beker met een blauw accent en een zwart marmeren voet. Op beker Tafeltennis 9 staat een zilverkleurig kunststof topstuk met een tafeltennis figuur. Beker Tafeltennis 9 is verkrijgbaar in drie hoogtes. Beker Tafeltennis 9 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt op de voet van de beker bevestigd.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 32 CM €11.00
  2 33 CM € 11.25
  3 34 CM € 11.50

   

   

   

   

  Hieronder kunt u aangeven in welke maat u Beker Tafeltennis 9 wenst te ontvangen en kunt u uw graveertekst toevoegen.

  meer informatie

9 Artikel(en)