Lage prijzen

Bij Bekerplanet vragen klanten vaak hoe het kan dat de kosten van de bekers en medailles zo laag zijn. Dit leggen wij u graag uit.

Lage productiekosten:

Door het hoge aantal klanten dat Bekerplanet jaarlijks heeft, is het mogelijk om de meest professionele apparatuur aan te schaffen. Deze apparaten zorgen ervoor dat de kosten per product veel lager zijn. Het logische gevolg hiervan is dat Bekerplanet in staat is om veel minder te rekenen voor het graveren en personaliseren van producten dan de concurrentie.

Hoge kortingen bij leveranciers:

Doordat wij bij al onze leveranciers, zeer grote klanten en daarmee belangrijke partners zijn, ontvangen wij zeer hoge kortingen op onze inkoop. Wij kiezen er bewust voor om de prijzen ook voor u laag te houden.

Ongekende prijs/kwaliteit verhouding:

Ondanks deze lage kosten levert Bekerplanet top producten. U vindt bij al onze producten informatie over de kwaliteit ervan. Naast een goede kwaliteit producten heeft Bekerplanet ook een professionele klantenservice die graag voor u klaar staat. Een scherpe prijs gaat bij Bekerplanet dus niet ten koste van de kwaliteit of de service die wij u bieden..