Eigen logo

Om uw sportprijs optimaal te personaliseren is een eigen logo vaak een mooie oplossing. Bekerplanet kan dit op verschillende wijzen voor u verzorgen. Bekerplanet levert standaard een afslag (sport/genre) die op de sportprijs komt. Deze extra kosten zijn dus niet nodig. Maar u kunt er wel voor kiezen.

Denk er a.u.b. aan dat niet elk logo geschikt is voor de onderstaande opties. Vaak kan een logo wel bewerkt worden om het bruikbaar te maken.

Prijzen van de onderstaande opties hangen af van verschillende factoren. 100 logo’s kosten ongeveer:

sublimeren (25mm = kleine medaille/beker)

€ 0,60 per stuk

sublimeren (50mm = grote medaille/beker)

€ 1,25 per stuk

graveren (25mm = kleine medaille/beker)

€ 0,75 per stuk

graveren (50mm = kleine medaille/beker)

€ 1,20 per stuk

 

Sublimeren:

Met het sublimatie proces kunt u metaal in kleur bedrukken. Dit gebeurt door middel van een “film” laag die in een metalen plaat gebrand wordt. Het resultaat is een slijtvaste aluminium plaat die uw logo zeer mooi weergeeft. Dit proces is arbeidsintensiever, echter het resultaat mag er zijn. Wanneer u voor grotere aantallen van uw eigen logo kiest is sublimeren absoluut het overwegen waard.

 

Graveren van een logo:

Uw logo wordt in een graveerplaat gegraveerd (hierdoor ontstaat er reliëf) en deze wordt op de sportprijs bevestigd. De meeste logo's zijn geschikt (of kunnen geschikt gemaakt worden) om te graveren. Elke gravure moet per stuk gemaakt worden en deze manier van personaliseren is daarmee een arbeidsintensief en relatief duur proces. Wel is het resultaat nagenoeg altijd onovertroffen.

 

Wenst u gebruik te maken van 1 van de boven genoemde voorbeelden dan nodigen wij u van harte uit om contact met onze klantenservice op te nemen. Wanneer u uw eigen / ander idee heeft over het personaliseren van uw sportprijs verzoeken wij u eveneens contact op te nemen met de klantenservice. Wij denken graag met u mee en een uitdaging gaan wij graag aan.