Verzenden en bezorgen

Bekerplanet verstuurt alle bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

De meeste bestellingen worden echter al eerder verzonden. Is dit niet snel genoeg voor u? Bekijk dan de informatie over spoedleveringen.

Bij een betaling direct via de website, met een van de volgende betaalopties, iDeal, Mister Cashof creditcard, wordt uw besteling direct verwerkt.

 

Bezorging in het weekend

Standaard bestellingen, verzonden met DHL en PostNL, worden ook op zaterdag bezorgd. Dit geldt niet voor aangetekende pakketten en rembourszendingen.

 

Online volgen van uw bestelling

Planet of Sports verstuurt iedere bestelling via DHL of PostNL. Tenzij anders door u gekozen, zijn alle bestellingen voorzien van een Track & Trace nummer. Dit nummer vindt u in de e-mail die Planet of Sports naar u toestuurt zodra uw bestelling is verzonden. Via de Track and Trace pagina van DHL of PostNL kunt u met deze code uw bestelling volgen.

 

Wanneer u niet thuis bent

Het kan zijn dat u niet thuis bent als de bezorger het pakket af wil leveren. Wanneer dit het geval is, wordt dit de volgende dag, met uitzondering van zondag, opnieuw geprobeerd. Is er deze keer ook niemand aanwezig, dan kunt u het pakket vanaf de volgende werkdag ophalen bij het dichtstbijzijnde DHL of PostNL afhaalpunt.

 

Ophalen van uw bestelling

U kunt uw bestelling ook ophalen in de winkel in Eindhoven (NL). U betaalt dan geen verzendkosten. Deze optie kiest u bij het afrekenen. Na ontvangst van de betaling ontvangt u van Planet of Sports een bericht per e-mail als de bestelling klaar staat.

 

Vertraging van uw bestelling

Standaard worden alle pakketverzendingen van DHL en PostNL binnen 24 uur na verzending afgeleverd. Dit kan in uitzonderlijke gevallen uitlopen tot een aantal dagen. Planet of Sports zal echter altijd streven naar een goede en snelle levering. In het geval dat uw bestelling na drie werkdagen nog niet door u is ontvangen, vragen wij u contact op te nemen met ons via de contactpagina.