Bestellen vanuit België

U heeft sportprijzen nodig? U wilt deze goed, snel en voor een zeer scherpe prijs ontvangen? Ook vanuit België bent u bij Bekerplanet.nl aan het juiste adres. Bekerplanet  is de goedkoopste en meest complete sportprijzen webshop van België. Of u nu op zoek bent naar trofeeën, medailles of andere aandenkens, u vindt het in onze webshop. Ook bent u van harte welkom in onze winkel in Eindhoven (NL).

De meeste gestelde vragen vanuit België:

Hoe snel heb ik de bestelling in huis?

* Uw sportprijs bestelling wordt uiterlijk 5 werkdagen na ontvangst betaling verstuurd.

Is een snellere levering mogelijk?

* Mocht u een spoedlevering wensen, dan kunt u contact op nemen met de klantenservice. Bijna alles is mogelijk!

Hoe lang duurt de verzending?

* Als het pakket vandaag verzonden wordt, komt het de volgende werkdag binnen.

Hoe kan ik betalen?

* U kunt gemakkelijk betalen via een bankoverboeking, met MisterCash of met uw creditcard.

Bekerplanet is de webshop voor al uw sportprijzen. Buiten de lage prijzen en de grote voorraad heeft Bekerplanet onderstaande waarden zeer hoog in het vaandel staan om u maximaal van dienst te zijn.

Betrouwbaar: Jaren lange ervaring, betrouwbaar en eerlijk advies. Fysieke winkel om de sportprijzen te komen bekijken en of af te halen.

Kwaliteit:  Bekerplanet beschikt over meerdere Laser graveer machines en stelt hoge eisen aan de producten die wij u willen leveren.

Servicegericht: Bekerplanet streeft er naar om 1 vast aanspreekpunt voor u te realiseren, dit om uw persoonlijke eisen te kunnen waarborgen.

Bekerplanet.nl verstuurt sportprijzen naar alle steden en dorpen in België. Woont u in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Oostende of Genk? Wij helpen u graag!