Tafeltennis Bekers

10 Artikel(en)

 • Beker Tafeltennis 1

  Beker Tafeltennis 1 is een mooie, eenvoudige beker voor de tafeltennissport. In het midden van de beker kan een sportafslag toegevoegd worden. Een voorbeeld van de vele verschillende sportafslagen vindt u aan de linkerkant. De sportafslag wordt net als de gravure gratis op de beker gemonteerd.

  Beker Tafeltennis 1 is leverbaar in één hoogte.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 12 CM € 4.10

   

   

   

  Hieronder stelt u eenvoudig en snel uw eigen Beker Tafeltennis 1 samen.

  meer informatie
 • new Beker Tafeltennis 10

  Beker Tafeltennis 10 is een beker die speciaal voor uw tafeltennis evenement gebruikt kan worden of om uw eigen tafeltennis kampioen in het zonnetje te zetten.Beker Tafeltennis 10 is een zilverkleurige resin beker met een blauw accent . Op beker Tafeltennis 10 staat een zilverkleurige tafeltennis figuur.  Beker Tafeltennis 10 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt op de voet van de beker bevestigd.

   

  Hieronder kunt u aangeven welke graveertekst  u aan Beker Tafeltennis 10 wenst toe te voegen.

  meer informatie
 • Beker Tafeltennis 2

  Beker Tafeltennis 2 is een kunststof standaard met een gipsen afslag speciaal voor uw tafeltennisevenement en of kampioen. Ondanks deze lage prijs wordt Beker Tafeltennis 2 geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker. De hoogte van deze beker is 13.5 cm.

  Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Tafeltennis 2 samen meer informatie
 • Beker Tafeltennis 3

  Beker Tafeltennis 3 is een gipsen standaard met een tafeltennisafbeelding. Deze degelijke beker kunt u speciaal gebruiken voor uw tafeltennisevenement of als sportprijs. Beker Tafeltennis 3 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 14,5 CM € 8.15
  2 17 CM € 9.98
  3 19,5 CM € 12.98

   

   

   

   

   Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Tafeltennis 3 samen.

  meer informatie
 • Beker Tafeltennis 4

  Beker Tafeltennis 4 heeft een kunststof standaard met een tafeltennisafbeelding. Beker Tafeltennis 4 is grijs met goudkleurige accenten.Deze leuke beker kunt u speciaal gebruiken voor uw tafeltennisevenement of als sportprijs. Beker Tafeltennis 4 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 15,8 CM € 5.45
  2 17.3 CM € 5.90
  3 18.8 CM € 6.50

   

   

   

   

   Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Tafeltennis 4 samen.

  meer informatie
 • Beker Tafeltennis 5

  Beker Tafeltennis 5 is een gipsen beker  Deze degelijke beker kunt u speciaal gebruiken voor uw tafeltennisevenement of als sportprijs. Door de lage prijs wordt Beker Tafeltennis 5 geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker.

  Beker Tafeltennis 5 is leverbaar in drie hoogtes.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 14.5 CM € 7.30
  2 17 CM € 8.85
  3 19.5 CM € 11.55

   

   

   

   

  Hieronder bestelt u gemakkelijk uw eigen Beker Tafeltennis 5.

  meer informatie
 • Beker Tafeltennis 6

  Beker Tafeltennis 6 is een resin standaard met een tafeltennisfiguur. Beker Tafeltennis 6 is verkrijgbaar in drie hoogtes.Deze leuke beker kunt u speciaal gebruiken voor uw tafeltennisevenement of als sportprijs. Beker Tafeltennis 6 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 17 CM € 9.95
  2 19 CM € 11.95
  3 21.5 CM € 12.95

   

   

   

   

   Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Tafeltennis 6 samen.

  meer informatie
 • Beker Tafeltennis 7

  Beker Tafeltennis 7 is een beker die speciaal voor uw tafeltennis evenement gebruikt kan worden of om uw eigen tafeltennis kampioen in het zonnetje te zetten.Beker Tafeltennis 7 is een aparte zilverkleurige kunststof beker met een zwart marmeren voet. Op beker Tafeltennis 7 staat een zilverkleurig kunststof topstuk met een tafeltennis figuur. Beker Tafeltennis 7 is verkrijgbaar in drie hoogtes. Beker Tafeltennis 7 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt op de voet van de beker bevestigd.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 28 CM €10.25
  2 29 CM € 10.50
  3 30 CM € 10.75

   

   

   

   

   Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Tafeltennis 7 samen.

  meer informatie
 • Beker Tafeltennis 8

  Beker Tafeltennis 8 is een beker die speciaal voor uw tafeltennis evenement gebruikt kan worden of om uw eigen tafeltennis kampioen in het zonnetje te zetten.Beker Tafeltennis 8 is een aparte grijs met goudkleurige kunststof beker met een zwart marmeren voet. Op beker Tafeltennis 8 staat een grijs met goudkleurig kunststof topstuk met een tafeltennis figuur. Beker Tafeltennis 8 is verkrijgbaar in drie hoogtes. Beker Tafeltennis 8 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt op de voet van de beker bevestigd.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 28 CM € 9.95
  2 29 CM € 10.25
  3 30 CM € 10.65

   

   

   

   

  Hieronder kunt u aangeven in welke maat u Beker Tafeltennis 8 wenst te ontvangen en kunt u uw graveertekst toevoegen.

  meer informatie
 • Beker Tafeltennis 9

  Beker Tafeltennis 9 is een beker die speciaal voor uw tafeltennis evenement gebruikt kan worden of om uw eigen tafeltennis kampioen in het zonnetje te zetten.Beker Tafeltennis 9 is een aparte zilverkleurige kunststof beker met een blauw accent en een zwart marmeren voet. Op beker Tafeltennis 9 staat een zilverkleurig kunststof topstuk met een tafeltennis figuur. Beker Tafeltennis 9 is verkrijgbaar in drie hoogtes. Beker Tafeltennis 9 wordt geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt op de voet van de beker bevestigd.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 32 CM €11.00
  2 33 CM € 11.25
  3 34 CM € 11.50

   

   

   

   

  Hieronder kunt u aangeven in welke maat u Beker Tafeltennis 9 wenst te ontvangen en kunt u uw graveertekst toevoegen.

  meer informatie

10 Artikel(en)