Vechtsport Bekers

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 13

 • Beker Vechtsport 1

  Beker Vechtsport 1 is een mooie, eenvoudige beker voor de vechtsport. In het midden van de beker kan een sportafslag toegevoegd worden. Een voorbeeld van de vele verschillende sportafslagen vindt u aan de linkerkant. De sportafslag wordt net als de gravure gratis op de beker gemonteerd.

  Beker Vechtsport 1 is leverbaar in één hoogte.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 12 CM € 4.10

   

   

   

   Hieronder stelt u eenvoudig en snel uw eigen Beker Vechtsport 1 samen.

  meer informatie
 • Beker Vechtsport 10

  Beker Vechtsport 10 is een resin standaard met een kunststof figuur. Beker vechtsport 10 is verkrijgbaar in een 1e, 2e en 3e plaats. Beker vechtsport 10 is 20 cm hoog.Deze degelijke beker kunt u speciaal gebruiken voor uw vechtsportevenement of als sportprijs. Ondanks de lage prijs wordt Beker Vechtsport 10 geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker.

  Nummer  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 20 CM € 10.95
  2 20 CM € 10.95
  3 20 CM € 10.95

   

   

   

   

   Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Vechtsport 10 samen.

  meer informatie
 • Beker Vechtsport 11

  Beker Vechtsport 11 is een resin standaard met een bokshandschoen figuur. Deze degelijke beker kunt u speciaal gebruiken voor uw vechtsportevenement of als sportprijs. Ondanks de lage prijs wordt Beker Vechtsport 11 geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker.

  Beker Vechtsport 11 is leverbaar in drie hoogtes.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 17 CM €  9.95
  2 19 CM € 11.95
  3 21,5 CM € 12.95

   

   

   

   

   

   Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Vechtsport 11 samen.

  meer informatie
 • Beker Vechtsport 12

  Beker Vechtsport 12 is een kunststof beker met een bokshandschoen figuur. Beker Vechtsport 12 is grijs met goudkleurige accenten.Deze leuke beker kunt u speciaal gebruiken voor uw vechtsportevenement of als sportprijs. Ondanks de lage prijs wordt Beker Vechtsport 12 geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker.

  Beker Vechtsport 12 is leverbaar in drie hoogtes.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 15.8 CM €  5.45
  2 17.3 CM € 5.90
  3 18.8 CM € 6.50

   

   

   

   

   

   Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Vechtsport 12 samen.

  meer informatie
 • Beker Vechtsport 13

  Beker Vechtsport 13 is een kunststof beker met een judojas figuur. Beker Vechtsport 13 is grijs met goudkleurige accenten.Deze leuke beker kunt u speciaal gebruiken voor uw vechtsportevenement of als sportprijs. Ondanks de lage prijs wordt Beker Vechtsport 13 geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker.

  Beker Vechtsport 13 is leverbaar in drie hoogtes.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 15.8 CM €  5.45
  2 17.3 CM € 5.90
  3 18.8 CM € 6.50

   

   

   

   

   

   Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Vechtsport 13 samen.

  meer informatie
 • Beker Vechtsport 2

  Beker vechtsport 2 is een vechtsport beeld van 10 cm hoog. Ondanks zijn scherpe prijs is de beker goed afgewerkt en past de kleur perfect bij het idee van de beker. Wij bevestigen een graveerplaat met gravure gratis op de beker voor u. U kunt onderaan kiezen welke gravure u wenst.

  meer informatie
 • Beker Vechtsport 3

  Beker Vechtsport 3 is een mooie beker voor de vechtsport. De beker kan worden gebruikt bij uw evenement als sportprijs of als aandenken aan uw toernooi. U kunt uw eigen gravure bedenken die op de beker komt. De gravure wordt gratis op de beker gemonteerd.

  Beker Vechtsport 3 is leverbaar in één hoogte.

  Maat  Hoogte van de Beker
  Prijs
  1 12 CM € 4.10

   

   

   

   Hieronder stelt u eenvoudig en snel uw eigen Beker Vechtsport 3 samen.

  meer informatie
 • Beker Vechtsport 4

  Beker Vechtsport 4 is een unieke beker voor de vechtsport.Deze beker is verkrijgbaar in Goud, Zilver en Brons. De beker is te gebruiken voor uw evenement als sportprijs of als aandenken. U kunt uw eigen gravure bedenken, die op de beker komt. De gravure wordt gratis op de beker gemonteerd.

  Hieronder stelt u eenvoudig en snel uw eigen Beker Vechtsport 4 samen. meer informatie
 • Beker Vechtsport 5

  Beker Vechtsport 5 is een mooie beker voor de vechtsport. Beker Vechtsport 5 is verkrijgbaar in drie maten.De beker kunt u gebruiken voor uw evenement als aandenken of als sportprijs voor uw toernooi. U kunt uw eigen gravure bedenken, die op de beker komt. De gravure wordt gratis door Bekerplanet geleverd.

  Hieronder stelt u eenvoudig en snel uw eigen Beker Vechtsport 5 samen. meer informatie
 • Beker Vechtsport 6

  Beker Vechtsport 6 is een unieke, chique beker voor de vechtsport.Beker Vechtsport 6 heeft een kristal glazen blok met een bokshandschoen figuur erop. Beker Vechtsport 6 is verkrijgbaar in drie maten.U kunt uw eigen gravure bedenken, die op de beker komt. De gravure wordt gratis op de beker gemonteerd. De beker kunt u gebruiken als aandenken aan uw evenement of als sportprijs voor uw toernooi.

  Hieronder stelt u eenvoudig en snel uw eigen Beker Vechtsport 6 samen. meer informatie
 • Beker Vechtsport 7

  Beker Vechtsport 7 is een kunststof standaard met een gipsen afslag speciaal voor uw vechtsportevenement en of kampioen. Ondanks deze lage prijs wordt Beker Vechtsport 7 geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker. De hoogte van deze beker is 13.5 cm.

  Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Vechtsport 7 samen meer informatie
 • Beker Vechtsport 8

  Beker Vechtsport 8 is een kunststof standaard met een gipsen afslag speciaal voor uw Vechtsportevenement en of kampioen. Ondanks deze lage prijs wordt Beker Vechtsport 8 geleverd inclusief een gratis gravure. Deze gravure wordt bevestigd op de voet van de beker. De hoogte van deze beker is 13 cm en is leverbaar in 3 verschillende kleuren.

  Hieronder stelt u gemakkelijk uw eigen Beker Vechtsport 8 samen meer informatie

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 13