Glazen Standaards

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
 1. Glazen Standaard Groningen
  Rating:
  0%
  € 15,70
  Vanaf € 7,85
  including VAT
 2. Glazen Standaard Rotterdam
  Rating:
  0%
  € 10,50
  Vanaf € 5,25
  including VAT
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Sportprijzen winkel online – Het online kopen van uw sportprijzen doet u goedkoop, eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Bekerplanet heeft het grootste assortiment van sportprijzen, met de meeste keuze van beelden, medailles, schalen, glas en bekers.

Het glas wat u bij Bekerplanet kunt bestellen is geheel naar uw eigen sport of evenement te personaliseren. Wij hebben verschillende technieken om de glazen standaards te personaliseren.

 • Een kleurenprint waarmee we uw tekst of logo in de standaard kunnen bedrukken. Met deze nieuwe technologie is het mogelijk om glas full colour en wit te bedrukken. De kleuren zijn buitengewoon mooi en kraakhelder. Door de directe droging met UV licht is de bedrukking direct krasvast.
 • Een laser gravure waarmee we uw tekst of logo in de standaard kunnen laseren. Met deze techniek graveren we uw logo of tekst direct in de standaard.
 • Een perfect passende sublimatieplaat waar we uw tekst of logo op kunnen sublimeren. Met deze techniek branden we uw logo of tekst in een metalen plaat en deze bevestigen we op de standaard.

Heeft u vragen over een ontwerp, de mogelijkheden of de levertijd van een glazen standaard neem dan contact op met onze klantenservice zij helpen u graag verder in het vervaardigen van een voordelig, passend en persoonlijk aandenken voor uw jubilaris of winnaar. Klik Hier om naar de klantenservice te gaan.   

* Incl. BTW