Winkel Eindhoven

U kunt gemakkelijk en voordelig bekers, medailles en andere sportprijzen bestellen via onze webshop. Vindt u het fijner om het in een normale winkel uw bestelling te doen, dan bieden wij deze optie ook. Bekerplanet heeft naast de webwinkel ook een normale winkel. Dit kan voor u een goede oplossing zijn. U kunt uw bestelling ook via de website doen en deze dan later afhalen in de winkel. Wij zullen dan contact met u opnemen wanneer uw bestelling klaar staat.


Voor het adres en de openingstijden klikt u op deze link.

Winkel Badmintonplanet Eindhoven


In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment van medailles, bokalen en andere sportprijzen. U kunt de producten zien en voelen en vergelijken. Als u advies wilt over medailles en trofeeën voor een bepaald evenement of toernooi kunt u ook in onze winkel terecht. Wij denken graag met u mee en adviseren u graag zodat de prijsuitreiking van uw evenement een succes wordt. 

Heeft u een jubilaris of een trouwerij dan is een uniek cadeau zoals een gepersonaliseerde standaard van glas een idee. In onze winkel staan voorbeelden van de verschillende mogelijkheden voor glas.De winkel van Planet of Sports is een sportwinkel gericht op alle racketsporten en sportprijzen. Daarom vindt u in deze winkel de verschillende websites van Planet of Sports terug. Dit zijn:

In de winkel heeft u de mogelijkheid om sportprijzen eerst te zien, voordat u deze eventueel koopt. U vindt hier een grote keuze aan medailles en bekers. Heeft u vragen over een product, of over de personalisatie van medailles, bokalen, schalen of glazen standaards dan is er altijd een gespecialiseerde medewerker die uw vragen kan beantwoorden.


Het mooie voor u is dat wij de prijzen in de winkel net zo laag houden als op de website!
Natuurlijk kunt u in de winkel betalen met uw pinpas

Pinnen is geen probleem