Klantenservice

Naast een zeer scherpe prijs, bent u ook bij Bekerplanet aan het juiste adres voor advies, service en kwaliteit.

Heeft u vragen over producten op de website of bijvoorbeeld over uw bestelling? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met Bekerplanet. Dit kan via de contactpagina van deze website. Ook kunt u ons bereiken op het nummer 040-7441271 of u kunt een e-mail sturen naar info@bekerplanet.nl.

De gespecialiseerde klantenservice staat altijd voor u klaar. Alle medewerkers van Bekerplanet werken al zeer lang in de sportprijzen industrie. Er is door de jarenlange ervaring veel kennis aanwezig van verschillende soorten evenementen in het algemeen en van alle soorten (sport)prijzen in het bijzonder. U wordt goed geholpen in de keuze die u wilt maken. Onze doelstelling is altijd om u te helpen met het vinden van het product dat het beste bij u past. Natuurlijk kan de klantenservice u ook helpen als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling.

In het menu aan de linkerkant van deze pagina kunt u antwoord vinden op de meeste vragen die u heeft over bestellen bij Bekerplanet. Alle voorwaarden en informatie over de website en het bestelproces worden hier uitgelegd. Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij? Dan helpen wij u graag verder via e-mail, telefoon of in onze winkel.