Bekers

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Beker Den Helder
  Beker Den Helder
  Beker Den Helder is zilver kleurige beker met en een zwarte kunststof voet. Beker Den Helder is... Lees verder
  € 152,30
  Vanaf € 76,15
  incl. BTW
 2. Beker Gouda
  Beker Gouda
  Beker Gouda is een grote, metalen zilverkleurige beker met blauwe accenten en een zwarte kunststof... Lees verder
  € 140,30
  Vanaf € 70,15
  incl. BTW
 3. Beker Heerlen
  Beker Heerlen
  Beker Heerlen is een mooie grote zilveren beker met oren.Beker Heerlen is van metaal en staat op... Lees verder
  € 125,50
  Vanaf € 62,75
  incl. BTW
 4. Beker Westland
  Beker Westland
  Beker Westland is een grote, zilverkleurige beker met een zwarte voet. Beker Westland heeft... Lees verder
  € 180,10
  Vanaf € 90,05
  incl. BTW
 5. Deksel Athene
  Deksel Athene
  Deksel Athene is een deksel die u bij beker Athene kunt bestellen. Deze deksel is alleen geschikt... Lees verder
  € 122,90
  Vanaf € 61,45
  incl. BTW

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sportprijzen winkel online – Het online kopen van uw sportprijzen doet u eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Bekerplanet heeft het grootste assortiment van sportprijzen, met de meeste keuze van bekers, beelden en medailles.

 

Door het grote aanbod van bekers in verschillende maten vindt u altijd een sportprijs die bij u past. Zoekt u een leuk aandenken of herinnering voor uw grote toernooi of evenement? Neem dan een kijkje bij de beelden per sport en laat u verrassen door de lage prijzen. Bekerplanet heeft de bekers voor u verdeeld in verschillende categorieën. In de categorie bekers Basic, vindt u de voordelige bekers uit het assortiment van Bekerplanet. In de categorie Bekers Exclusive vindt u de grootste bekers uit het sportprijs assortiment van Bekerplanet.

 

Bekerplanet levert alle sportprijzen inclusief gratis gravures. De bekers worden op deze manier gepersonaliseerd en op maat gemaakt voor bijvoorbeeld uw voetbaltoernooi. U kunt bij verschillende bekers ook uw eigen afslag kiezen. Afslagen zijn er in veel verschillende sporten, u kunt deze gemakkelijk aangeven in het menu rechts naast de afbeelding van de sportprijs. De afslagen worden gratis bevestigd op uw sportprijzen. U kunt ook kiezen voor een jaartal, nummer of een andere neutrale afslag. Bekerplanet biedt u ook de mogelijkheid om uw sportprijzen te voorzien van uw eigen (bedrijfs)logo. U kunt meer informatie vinden door hier te klikken. Bekerplanet probeert als online webshop de prijzen hiervoor ze laag mogelijk te houden. Heeft u vragen over het plaatsen van uw logo of staat de afslag van uw favoriete sport er niet tussen, neem dan contact op me de klantenservice van Bekerplanet.nl.

 

Bekers in allerlei verschillende maten bestelt u eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Zoekt u een overdreven grote beker voor uw kampioenen? U zal deze vinden in het grootste online sportprijs aanbod van Bekerplanet.nl.

 

Bekerplanet hanteert een levertijd van ongeveer 5 werkdagen. Uw beker of sportprijs bestelling wordt uiterlijk na 5 werkdagen ontvangst betaling verzonden. Bent u op zoek naar voordelige sportprijzen voor bijvoorbeeld uw schaatsevenement, hardloop wedstrijd of voetbaltoernooi? Neem dan een kijkje in de categorie bekers basic. Twijfelt u over de keuze van uw sportprijs, heeft u vragen over bijvoorbeeld de sportafslagen? Neem dan contact op met de klantenservice van Bekerplanet. Klik hier om naar de klantenservice te gaan.

* Incl. BTW