Borden

Filters
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina

Sportprijzen winkel online – Het online kopen van uw sportprijzen doet u goedkoop, eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Bekerplanet heeft het grootste assortiment van sportprijzen, met de meeste keuze van borden, bekers, beelden, medailles, schalen en glas.

 

Bekerplanet.nl levert voordelige borden in verschillende maten. Borden zijn van hout en kunnen allen gepersonaliseerd worden. Een aantal schilden hebben een voet waardoor deze overal neergezet kunnen worden. Andere borden, de zogenaamde “wandborden” kunnen gemakkelijk ergens opgehangen worden. Of u kunt er een voordelige borden standaard bij bestellen waardoor ook een wandbord neergezet kan worden. Klik hier om de standaards te bekijken. Borden zijn er in verschillende maten en vormen, van rechthoekig tot schildvormig.

U kunt deze wandplaten en borden met een voet door Bekerplanet voordelig laten voorzien van een sublimatie of lasergravure plaat. We kunnen buiten uw tekst ook logo’s, foto’s en dergelijke op de borden plaatsen. Bekerplanet probeert als online webshop de prijzen hiervoor ze laag mogelijk te houden.

Wandborden in allerlei verschillende maten bestelt u eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Zoekt u prachtig gegraveerd of gesublimeerd bord voor uw kampioenen? Bent u op zoek naar een houten prijs voor uw toernooi? U zal deze vinden in het grootste online sportprijs aanbod van Bekerplanet.nl.

Is er een jubileum dan is een volledig gepersonaliseerd bord tegen een lage prijs een leuke optie.

Heeft u vragen over een ontwerp, de mogelijkheden of de levertijd van een houten bord neem dan contact op met onze klantenservice zij helpen u graag verder in het vervaardigen van een voordelig, passend en persoonlijk aandenken voor uw jubilaris of winnaar. Klik hier om naar de klantenservice te gaan.