Medaille doosje

Filters
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

per pagina

Medaille winkel online – Het online kopen van uw sportprijzen doet u goedkoop, eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Bekerplanet heeft het grootste assortiment van sportprijzen, met de meeste keuze van bekers, beelden, medailles, schalen en glas.

Bekerplanet heeft verschillende soorten medaille doosjes in het assortiment. Deze doosjes kunt u gemakkelijk toevoegen aan uw medaille bestelling. De medaille doosjes zijn er in verschillende uitvoeringen en zorgen ervoor dat u de medaille mooi kunt presenteren aan uw winnaar.

Er zijn medaille doosjes met een doorzichtige deksel zodat u de medaille in het doosje kunt zien. De binnenkant is verkrijgbaar in de kleuren blauw en rood.Bekerplanet heeft ook luxere doosjes met een blauw velours buiten- en binnenkant in verschillende maten.

Als u de medaille wilt neerzetten en aan beide kanten wilt zien bestelt u doosje 11 of 12. Dit is een zwarte houder met voet waardoor de medaille rechtop kan staan. Omdat de medaille compleet zichtbaar is kunt u de voor- en achterkant zien zonder de medaille uit het doosje te halen.

Er is een medaille doosje verkrijgbaar voor alle medailles in elke maat.