Algemeen

Filters
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina

Sportprijzen winkel online – Het online kopen van uw sportprijzen doet u goedkoop, eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Bekerplanet heeft het grootste assortiment van sportprijzen, met de meeste keuze van beelden, medailles, schalen, glas en bekers.

Door het grote aanbod van figuren per sport in verschillende maten vindt u altijd een goedkope sportprijs die bij u past. Zoekt u een leuk aandenken of herinnering voor uw grote toernooi of evenement? Het uitgebreide assortiment van Bekerplanet bevat beelden voor allerlei sporten.

U kunt de bekers door Bekerplanet laten graveren. De beelden worden op deze manier gepersonaliseerd en op maat gemaakt voor bijvoorbeeld uw toernooi of evenement. U kunt bij verschillende standaards en trophies ook uw eigen afslag kiezen. Afslagen zijn er in veel verschillende sporten. U kunt ook kiezen voor een jaartal, nummer of een andere neutrale afslag. Bekerplanet biedt u ook de mogelijkheid om uw sportprijzen te voorzien van uw eigen (bedrijfs)logo. Bekerplanet probeert als online webshop de prijzen hiervoor ze laag mogelijk te houden.

Heeft u vragen over het plaatsen van uw logo of staat de afslag van uw favoriete sport er niet tussen, klik hier om contact op te nemen met de klantenservice van Bekerplanet.nl.