Medailles 60 MM

Filters
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
 1. Medaille Leiden
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 1,19
  Incl. BTW
 2. Medaille Voetbal 10
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 1,19
  Incl. BTW
 3. Medaille Voetbal 5
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 1,55
  Incl. BTW
Filters
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina

Medaille winkel online – Het online kopen van uw sportprijzen doet u goedkoop, eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Bekerplanet heeft het grootste assortiment van sportprijzen, met de meeste keuze van bekers, beelden, medailles, schalen en glas.  

Door het grote aanbod van medailles in verschillende maten vindt u altijd een voordelige medaille die bij u past. Zoekt u een leuk aandenken of herinnering voor uw grote toernooi of evenement? Neem dan een kijkje bij de medailles van 60 MM en laat u verrassen door de lage prijzen. De medailles zijn gemaakt van ijzer of zamac.

U kunt de medailles door Bekerplanet laten graveren. De medailles worden op deze manier gepersonaliseerd en op maat gemaakt voor bijvoorbeeld uw toernooi. De medailles zijn verkrijgbaar in drie kleuren namelijk goud-, zilver- en brons kleur. De medailles zijn gemaakt van ijzer of zamac. Er zijn medailles in de vorm van een figuur of opengewerkte medailles.

Bekerplanet biedt u ook de mogelijkheid om uw medailles te voorzien van uw eigen (bedrijfs)logo. Bekerplanet probeert als online webshop de prijzen hiervoor ze laag mogelijk te houden. Heeft u vragen over het plaatsen van uw logo of staat de afslag van uw favoriete sport er niet tussen, neem dan contact op met de klantenservice van Bekerplanet.nl. Klik hier om naar de klantenservice te gaan.

Bekerplanet heeft een groot assortiment aan linten. Deze linten kunt u gemakkelijk toevoegen aan uw medaille bestelling. Linten zijn er in 2 verschillende maten en zeventwintig verschillende kleuren en/of kleurcombinaties. U kunt voor een goedkoper, smal lint kiezen. Deze smallere linten zijn 10 mm breed en zijn beschikbaar vanaf 20 cent per stuk. De bredere linten zijn 22 mm en zijn beschikbaar vanaf 30 cent per stuk. Bekerplanet heeft ook koorden in verschillende kleuren in het assortiment. U kunt uw medaille bestelling nog meer personaliseren door een lint of koord te kiezen in bijvoorbeeld uw sportclub of vereniging kleuren. Klik hier om de linten en koorden te bekijken.