Uitverkoop

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Outlet Sportprijzen winkel online – Het online kopen van uw sportprijzen doet u voordelig, eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Bekerplanet heeft het grootste assortiment van sportprijzen, met de meeste keuze van bekers, beelden, medailles, wandborden, schalen en glas.

Bij Bekerplanet.nl kunt u ook bekers, beelden en medailles in de sale bestellen. De voordelige bekers uit het assortiment van Bekerplanet zijn in de outlet nog goedkoper. Producten die in de sale van Bekerplanet staan zijn in beperkte aantallen te bestellen. Deze producten zijn van een vorig seizoen en daarom geldt bij deze producten OP =OP.

U kunt bij de bekers, beelden en medailles in de outlet precies zien hoeveel stuks u nog van een bepaald product in een bepaalde maat of kleur kunt bestellen. Deze producten kunt u natuurlijk ook voordelig door ons laten personaliseren door middel van graveren.

Laatste exemplaren van bekers, beelden en medailles bestelt u goedkoop, eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Zoekt u 1 beker omdat uw kleinkind een zwemdiploma behaald heeft? U zal deze vinden in het grootste online sportprijs aanbod van Bekerplanet.nl.

Bent u op zoek naar voordelige sportprijzen voor bijvoorbeeld uw schaatsevenement, hardloopwedstrijd of voetbaltoernooi? Klik hier om een kijkje in de categorie bekers te nemen. Heeft u liever een beeld klik dan hier. Twijfelt u over de keuze van uw sportprijs, heeft u vragen over bijvoorbeeld de sportafslagen of eigen logo's? Neem dan contact op met de klantenservice van Bekerplanet. Wij helpen u graag verder. Klik hier om naar de klantenservice te gaan