Medailles Asymmetrisch

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Medaille Carnaval
  Medaille Carnaval
  Bestel nu de medaille Carnaval in de webshop van Bekerplanet. Een mooie medaille voor een scherpe... Lees verder
  € 4,95
  € 1,19
  incl. BTW
 2. Medaille Haarlemmermeer
  Medaille Haarlemmermeer
  Bestel hier de bijzondere Medaille Haarlemmermeer. We noemen de Medaille Haarlemmermeer bijzonder... Lees verder
  € 3,45
  Vanaf € 0,84
  incl. BTW
 3. Medaille Katwijk
  Medaille Katwijk
  Bestel hier de bijzondere ijzeren medaille Katwijk. Medaille Katwijk is exclusief in zijn design.... Lees verder
  € 2,45
  Vanaf € 0,54
  incl. BTW
 4. Medaille Velsen
  Medaille Velsen
  Bestel hier de hand gepolijste zamac Medaille Velsen. Medaille Velsen heeft een speciaal design... Lees verder
  € 3,45
  Vanaf € 0,84
  incl. BTW
 5. Medaille Voetbal 4
  Medaille Voetbal 4
  Medaille Voetbal 4 is een leuke voetbal medaille. Medaille voetbal 4 heeft de vorm van een... Lees verder
  € 5,45
  € 1,24
  incl. BTW
 6. Medaille Voetbal 5
  Medaille Voetbal 5
  Bestel hier de medailles voor uw voetbaltoernooi of kampioenschap. Medaille Voetbal 5 is... Lees verder
  € 4,45
  Vanaf € 1,04
  incl. BTW
 7. Medaille Zaanstad
  Medaille Zaanstad
  Medaille Zaanstad is een leuke medaille voor uw sportevenement. Medaille Zaanstad is alleen... Lees verder
  € 5,45
  € 1,24
  incl. BTW
 8. Medaille Zoetermeer
  Medaille Zoetermeer
  Bestel hier eenvoudig en snel Medaille Zoetermeer. Medaille Zoetermeer is een hand gepolijste zamac... Lees verder
  € 5,45
  Vanaf € 1,29
  incl. BTW

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Medaille winkel online – Het online kopen van uw medailles doet u eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Bekerplanet heeft het grootste assortiment van sportprijzen, met de meeste keuze van bekers en medailles.

 

Door het grote aanbod van medailles in verschillende maten vindt u altijd een medaille die bij u past. Zoekt u een leuk aandenken of herinnering voor uw grote toernooi of evenement? Neem dan een kijkje bij de medailles van 40 MM en laat u verrassen door de lage prijzen.

 

Bekerplanet levert alle sportprijzen inclusief gratis gravures. De medailles worden op deze manier gepersonaliseerd en op maat gemaakt voor bijvoorbeeld uw schoolkamp. U kunt bij de medailles ook uw eigen afslag kiezen. Afslagen zijn er in veel verschillende sporten, u kunt deze gemakkelijk aangeven in het menu rechts naast de medaille. De afslagen worden gratis bevestigd op uw medailles. U kunt ook kiezen voor een jaartal, nummer of een andere neutrale afslag. Bekerplanet biedt u ook de mogelijkheid om uw medailles te voorzien van uw eigen (bedrijfs)logo. U kunt hier meer informatie over vinden door hier te klikken. Bekerplanet probeert als online webshop de prijzen hiervoor ze laag mogelijk te houden. Heeft u vragen over het plaatsen van uw logo of staat de afslag van uw favoriete sport er niet tussen, neem dan contact op me de klantenservice van Bekerplanet.nl.

 

Medailles in allerlei verschillende maten bestelt u eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Zoekt u medailles van 40 MM of een grotere van bijvoorbeeld 90 MM? U zal deze vinden in het grootste online medaille aanbod van Bekerplanet.nl

 

Vindt u het leuk om 1 medaille te bestellen voor bijvoorbeeld het afzwemmen van uw (klein)kind? Dit is voor Bekerplanet.nl geen probleem. U kunt uw medaille eenvoudig en snel zelf samen stellen. De medailles die Bekerplanet levert zijn gemaakt van verschillende soorten materiaal. De medailles zijn gemaakt van verschillende ijzersoorten.

 

Bekerplanet hanteert een levertijd van ongeveer 5 werkdagen. Uw medaille of sportprijs bestelling wordt uiterlijk na 5 werkdagen ontvangst betaling verzonden. Bekerplanet heeft een groot assortiment aan linten. Deze linten kunt u gemakkelijk toevoegen aan uw medaille bestelling. Linten zijn er in verschillende maten en kleuren. U kunt voor een goedkoper, smal lint kiezen. Deze smallere linten zijn 10 MM breed en kosten 25 eurocent per stuk. De bredere linten zijn 22 MM en zijn beschikbaar vanaf 30 cent per stuk. U kunt uw medaille bestelling nog meer laten personaliseren door een lint te kiezen in bijvoorbeeld uw sportclub kleuren.

 

Bent u op zoek naar medailles voor bijvoorbeeld uw schaatsevenement, hardloop wedstrijd of voetbaltoernooi? Neem dan een kijkje in de categorie medailles. Twijfelt u over de keuze van uw medaille, heeft u vragen over bijvoorbeeld de sportafslagen. Neem dan contact op met de klantenservice van Bekerplanet. Klik hier om naar de klantenservice te gaan.

* Incl. BTW