Medailles 3d

Filters
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Medaille Gouda
    Rating:
    0%
    Verkrijgbaar vanaf: € 1,94
    Incl. BTW
Filters
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Medaille winkel online – Het online kopen van uw sportprijzen doet u goedkoop, eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Bekerplanet heeft het grootste assortiment van sportprijzen, met de meeste keuze van bekers, beelden, medailles, schalen en glas.  

Door het grote aanbod van medailles in verschillende maten vindt u altijd een voordelige medaille die bij u past. Zoekt u een leuk aandenken of herinnering voor uw grote toernooi of evenement? Kies voor een 3D medaille van 10cm hoog en laat u verrassen door de lage prijs. De medailles zijn gemaakt van kunststof en zijn er in vier varianten. 3D medailles kunnen aan een lint bevestigd worden of u kunt ze neerzetten. Deze medailles van Bekerplanet zijn een goede keuze als u iets anders wilt dan een doorsnee medaille. U kunt ze gebruiken als mini trofeeën.

U kunt de medailles door Bekerplanet laten graveren. De medailles worden op deze manier gepersonaliseerd en op maat gemaakt voor bijvoorbeeld uw toernooi. De medailles zijn verkrijgbaar in drie kleuren namelijk goud-, zilver- en brons kleur.

Bekerplanet heeft een groot assortiment aan linten. Deze linten kunt u gemakkelijk toevoegen aan uw medaille bestelling. Linten zijn er in 2 verschillende maten en zeventwintig verschillende kleuren en/of kleurcombinaties. U kunt voor een goedkoper, smal lint kiezen. Deze smallere linten zijn 10 mm breed en zijn beschikbaar vanaf 20 cent per stuk. De bredere linten zijn 22 mm en zijn beschikbaar vanaf 30 cent per stuk. Bekerplanet heeft ook koorden in verschillende kleuren in het assortiment. U kunt uw medaille bestelling nog meer personaliseren door een lint of koord te kiezen in bijvoorbeeld uw sportclub of vereniging kleuren. Klik hier om de linten en koorden te bekijken.