Linten 22 MM

Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 50

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 50

per pagina

Sportprijzen winkel online – Het online kopen van uw sportprijzen doet u goedkoop, eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Bekerplanet heeft het grootste assortiment van sportprijzen, met de meeste keuze van beelden, medailles, schalen, glas, bekers.

Bekerplanet heeft een groot assortiment aan linten. Deze linten kunt u gemakkelijk toevoegen aan uw medaille bestelling. Linten zijn er in 2 verschillende maten en zeventwintig verschillende kleuren en/of kleurcombinaties. U kunt voor een goedkoper, smal lint kiezen. Deze smallere linten zijn 10 mm/ 1cm breed en zijn beschikbaar vanaf 20 cent per stuk. De bredere linten zijn 22 mm/ 2,2cm en zijn beschikbaar vanaf 30 cent per stuk. U kunt uw medaille bestelling nog meer personaliseren door een lint te kiezen in bijvoorbeeld uw sportclub kleuren. De linten hebben een behoorlijke lengte waardoor ze bij iedereen om de nek heen passen. Alle linten worden geleverd met een haakje zodat deze makkelijk aan een medaille te bevestigen zijn.

Bekerplanet levert ook koorden in verschillende kleuren. Ook deze worden geleverd met een haak zodat de medaille er makkelijk aan kan hangen.Klik hier om de koorden te bekijken.