Corona

Filters
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina

Sportprijzen winkel online – Het online kopen van uw sportprijzen doet u goedkoop, eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Bekerplanet heeft het grootste assortiment van sportprijzen, met de meeste keuze van beelden, medailles, schalen, glas en bekers.

Met een Corona medaille, beker of beeld zet u de mensen die het verdienen in het zonnetje. In deze tijd van Covid-19 kunnen mensen wel een opsteker gebruiken in de vorm van een trofee of een medaille. De coronacrisis heeft alle mensen geraakt en het is fijn dat je als zorgmedewerker, supermarkt medewerker, thuiswerker, politieagent, leerkracht of behulpzame buur of vriend gewaardeerd wordt met een speciaal bedankje zoals een medaille of een bokaal. Het is leuk om thuis neer te zetten en te weten dat mensen jou en je werk waarderen.

Bekerplanet heeft een aantal verschillende medailles en bekers voor verschillende beroepsgroepen maar ook voor geliefden, vrienden of leerlingen die hun best hebben gedaan met de online scholing.

Wilt u een ander logo op de Beker Duim? Klik hier om naar de klantenservice te gaan, wij kijken graag hoe wij u verder kunnen helpen.