Schaken

Filters
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
 1. Beker Schaken 1
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 4,35
  Incl. BTW
 2. Beker Schaken 2
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 19,55
  Incl. BTW
 3. Beker Schaken 3
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 12,05
  Incl. BTW
 4. Beker Schaken 4
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 21,55
  Incl. BTW
 5. Beker Schaken 8
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 3,45
  Incl. BTW
 6. Beker Schaken 9
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 10,95
  Incl. BTW
Filters
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina

Sportprijzen winkel online – Het online kopen van uw sportprijzen doet u goedkoop, eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Bekerplanet heeft het grootste assortiment van sportprijzen, met de meeste keuze van beelden, medailles, schalen, glas en bekers.

Door het grote aanbod van figuren per sport in verschillende maten vindt u altijd een goedkope sportprijs die bij u past. Zoekt u een leuk aandenken of herinnering voor uw grote toernooi of evenement? Het uitgebreide assortiment van Bekerplanet bevat beelden voor allerlei sporten.

De beelden, standaards en bekers met een kunststof topstuk van schaken zijn speciaal geschikt voor uw schaaktoernooi of denksport evenement.

U kunt de bekers door Bekerplanet laten graveren. De beelden worden op deze manier gepersonaliseerd en op maat gemaakt voor bijvoorbeeld uw toernooi of evenement.

Heeft u vragen over het plaatsen van tekst of staat de categorie van uw favoriete sport er niet tussen? Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice van Bekerplanet.nl.