Schalen

Filters
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
 1. Giftbox Amsterdam
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 4,75
  Incl. BTW
 2. Kunststof Standaard Amsterdam
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 0,75
  Incl. BTW
 3. Kunststof Standaard Rotterdam
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 0,75
  Incl. BTW
 4. Schaal Breda
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 4,95
  Incl. BTW
 5. Schaal Groningen
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 6,35
  Incl. BTW
 6. Schaal Rotterdam
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 30,75
  Incl. BTW
 7. Schaal Tilburg
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 51,35
  Incl. BTW
 8. Schaal Utrecht
  Rating:
  0%
  Verkrijgbaar vanaf: € 5,25
  Incl. BTW
Filters
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina

Sportprijzen winkel online – Het online kopen van uw sportprijzen doet u goedkoop, eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Bekerplanet heeft het grootste assortiment van sportprijzen, met de meeste keuze van schalen, bekers, beelden, medailles, borden en glas.

 

Bekerplanet heeft een groot aantal voordelige schalen in het assortiment die allen gepersonaliseerd kunnen worden. Wij graveren (dit gebeurd op de mooiste manier, dus direct op de schaal) of sublimeren (in een metalen plaat wordt de afbeelding in kleur gebrand en deze wordt op de schaal bevestigd) de tekst of afbeelding naar keuze. Bekerplanet probeert als online webshop de prijzen hiervoor ze laag mogelijk te houden.

Waar in het verleden vooral voetbal verenigingen voor een mooie schaal kozen, merken wij dat de laatste jaren steeds meer evenementen voor deze originele prijs kiezen. Is er een jubileum dan is een volledig gepersonaliseerde schaal tegen een lage prijs een leuke optie.

U kunt voor een schaal een voordelige giftbox bijbestellen of als u wilt dat de schaal neergezet kan worden zijn er bij Bekerplanet ook verschillende voordelige standaards te koop. Deze standaards zijn er in kunststof, hout en ijzer. Klik hier om de giftboxes te bekijken en hier om de standaards te bekijken.

Schalen in allerlei verschillende maten bestelt u eenvoudig en snel bij Bekerplanet.nl. Zoekt u een schitterende gegraveerde schaal voor uw kampioenen? U zal deze vinden in het grootste online sportprijs aanbod van Bekerplanet.nl.

 

Heeft u vragen over een ontwerp, de mogelijkheden of de levertijd van een schaal neem dan contact op met onze klantenservice zij helpen u graag verder in het vervaardigen van een voordelig, passend en persoonlijk aandenken voor uw jubilaris of winnaar. Klik hier om naar de klantenservice te gaan.