Sportprijzenspecialist

Bekerplanet is al jaren een sportprijzenspecialist. U kunt bij ons terecht voor medailles en bekers die wij op verschillende manieren voor u kunnen personaliseren. Wij kunnen uw tekst door middel van een sticker, een lasergravure of een klassieke gravure op uw medailles en bekers bevestigen. Voor een nog persoonlijkere trofee kunnen wij uw logo graveren of sublimeren en dan op de medaille of bokaal bevestigen. Voor een unieke medaille kunnen wij custom made medailles leveren geheel in overleg met u en naar uw wens. Deze medailles zijn uitermate geschikt voor grote evenementen.

Bekerplanet specialiseert zich niet alleen in medailles en bokalen maar wij hebben ook een zeer uitgebreid aanbod schalen, borden en glas. Door het personaliseren van dit soort sportprijzen heeft u altijd een unieke en persoonlijke prijs om uit te delen. De schalen kunnen gegraveerd worden met tekst en/of logo. Ook zijn er schalen waar een sublimatieplaat in bevestigd wordt hierdoor kunt u met kleur werken. Uw logo en/of tekst kan in kleur op de sublimatieplaat gebrand worden, u kunt zelfs een foto laten sublimeren.

Bekerplanet heeft ook verschillende voordelige glazen standaards in het assortiment. De standaards kunnen gepersonaliseerd worden door middel van graveren, sublimeren of UV print. Sublimeren en UV print is in kleur. Hierdoor worden glazen standaards uniek en persoonlijk.

Onze borden kunnen door middel van een sublimatieplaat of een laserplaat gepersonaliseerd worden.

Het team van Bekerplanet heeft veel ervaring met sportprijzen, kan uw vragen beantwoorden en u adviseren in uw keuze van gepersonaliseerde sportprijzen. Wij denken graag met u mee om uw ideeën te verwezenlijken en ervoor te zogen dat uw toernooi, clubkampioenschap of evenement een succes wordt.

Service vinden wij bij Bekerplanet uitermate belangrijk en daarom staan wij altijd voor u klaar als u vragen heeft en zullen wij de afspraken die wij met u als klant gemaakt hebben nakomen.