personaliseren

Het is natuurlijk extra leuk om gepersonaliseerde sportprijzen uit te delen. Niet alleen maakt het uw sportprijs uniek, het geeft u ook de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap over te dragen. Bij Bekerplanet bieden wij een heleboel mogelijkheiden om uw sportprijs te personaliseren. Dit kan van een simpele tekst tot een gedetailleerde foto.

Wilt u graag tekst toevoegen aan uw beker of medaille? Bij Bekerplanet kunnen wij graveerplaatjes maken voor achterop uw medaille of op de voet van uw beker. Hierbij bieden wij de keuze uit verschillende kleuren graveerplaatjes en enkele regels aan tekst naar keuze.

Wilt u liever een mooie foto op uw medaille hebben staan? Bij bekerplanet kunnen we voor u fotos op verschillende maten aluminium plaatjes sublimeren. U kunt gemakkelijk uw favoriete foto, of een afbeelding van uw clublogo aanleveren. Deze zullen wij op de metalen plaatjes branden. De afbeeldingen zullen krasvast zijn.

Kiest u voor een prijs uit onze selecte van glazen standaarden? Ook dan hebben wij de mogelijkheid om er een persoonlijke draai aan te geven. Wij kunnen het glas voorzien van een kleurenprint waarmee we een tekst of een logo in de standaard kunnen bedrukken.

Op veel van onze bekers en medailles vindt u ruimte voor een afslagje. Bij Bekerplanet hebben we een grote selectie aan unieke sportafslagen waarmee u deze ruimte op een leuke manier kan opvullen. Ook heeft u bij medailles de keuze tot een lintje in uw favoriete kleur of de kleuren van uw club of vereniging.

Heeft u vragen over de personalisatie van uw sportprijs? Neem dan contact op met onze klantenservice.